Qui som

Isabel Mellado

Psicòloga General Sanitària, col·legiada núm. 25312 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Formada com a Psicòloga en Primers Auxilis Psicològics (PAP) per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Centre de Crisis de Barcelona.  Formada com a Expert en Prevenció i Intervenció en la Conducta Suïcida per l’Associació Espanyola de Psicologia Sanitaria.

“Conèixer-se, estimar-se i alliberar-se d’allò que ens oprimeix, és el major gest d’amor que podem tenir amb nosaltres mateixos.”

Aurora Navarro

Diplomada en logopèdia per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna (Universitat Ramon Llull) amb un postgrau en Intervenció Logopèdica en persones amb lesions cerebrals i col·legiada núm. 08-3453 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya.

 

Els més de 20 anys d’experiència com a cantant professional, juntament amb els coneixements de logopèdia, li donen una visió més àmplia de les capacitats de la veu com a instrument així com de la problemàtica que pot aparèixer durant l’ús d’aquesta.

1608643515950.jpg

Berta Dalmau

Psicòloga General Sanitària, col·legiada núm. 26852 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Experta en psicoteràpia Gestalt i consultora Gestalt-Sistèmica, Mindfulness, creixement personal, intel·ligència emocional, canvi de creences, gestió de l’ansietat, estrés, depressió i addiccions.

"Crec que en la nostra vulnerabilitat resideix la nostra autèntica fortalesa"

"Entendre que la comunicació va més enllà de les paraules és la clau"